Politica de securitate naţională, de la gândirea strategică la instituţiile de securitate şi apărare

3 Octombrie 2019 Hotel JW Marriott, Bucuresti

SPONSORI ȘI PARTENERI

TID GROUP

website: http://tid-group.us/

TID Group este o companie privată, independentă şi non-partizană, care furnizează servicii integrate sau adaptate de consultanţă, informare şi comunicare strategică şi operaţională, intelligence şi securitate, intermediere afaceri, cercetare ştiinţifică şi dezbatere academică şi profesională, instruire şi pregătire permanentă, precum şi activităţi culturale adaptate la responsabilitatea socială care decurge din viziunea companiei. TID Group este singura companie care îmbină inovativ, armonios şi holistic gândirea critică, creativă şi strategică, potenţialul şi mijloacele de comunicare strategică, ştiinţifică şi specializată, excelenţa în cercetare şi analiză, competenţa în educaţie şi instruire, calitatea în consultanţă şi mentorat şi încrederea şi siguranţa în intermedierea afacerilor şi brokerajul tehnic, tehnologic şi ştiinţific.

DAMEN

website: https://www.damen.com

Cu o suprafaţă de 55 de hectare şi având aproximativ 2.500 de angajaţi, Şantierul Naval Damen Galaţi se numără printre cele mai mari unităţi de producţie din cadrul Grupului olandez Damen care reuneşte 35 de şantiere din întreaga lume. De la preluarea de către Grupul Damen în 1999, Şantierul Naval Damen Galaţi a evoluat într-un şantier de fabricaţie de mare randament cu o producţie însemnată. Expertiza şi lanţul de aprovizionare atent gestionate s-au aflat la baza celor mai importante livrări Damen de până acum, concretizând pe deplin portofoliul diversificat al grupului.

THALES

website: thalesgroup.com/en/countries/europe/romania

Thales Group este o companie multinaţională franceză care proiectează şi construieşte sisteme electrice şi oferă servicii pentru pieţele aerospaţiale, apărare, transport şi securitate. Sediul său se află în La Défense (cartierul de afaceri din Paris), iar acţiunile sale sunt listate la Euronext Paris. Este deţinută parţial de stat de către guvernul francez şi are operaţiuni în mai mult de 56 de ţări. Thales are 64.000 de angajaţi şi a generat venituri în valoare de 14,9 miliarde de euro în 2016. Este de asemenea al 10-lea cel mai mare contractant de apărare din lume, iar 55% din totalul vânzărilor sale sunt vânzări militare.

ROMAERO

website: romaero.com

Romaero SA este o companie din România cu capital majoritar de stat, care activează în industria aerospaţială. Acţiunile Romaero sunt listate la categoria de bază a pieţei Rasdaq, sub simbolul RORX. Acţionarul majoritar al companiei este Ministerul Economiei, cu 51,90% din capital, în timp ce SIF Muntenia (SIF4) are o participaţie de 25,85%, iar Fondul Proprietatea controlează 21% din acţiuni.

CONTACT

MEDIAFAX S.A.

Adresa sediu: str. Gheorghe Polizu, nr.58-60, One Victoriei Center, sector 1, București

Telefon: 031/825.64.10

Fax: 031/825.64.30

Email: vanzari@mediafax.ro

Email redacție: monitorulapararii@mediafax.ro

Contact

Laura Drăgan Email: laura.dragan@m.ro Tel: 0754.347.667