MEDIAFAX lansează Monitorul Apărării la Expoziţia Internaţională dedicată Industriei de Apărare

17 Mai 2018 Romaero, stand C343, Sala C, Bucuresti
  • 15-mil-0028.jpg
  • 16-mil-0030.jpg
  • 17-mil-0059.jpg
  • 18-mil-0142.jpg
Concept

Trustul MEDIAFAX lansează  Monitorul Apărării şi Securităţii, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a Expoziţiei Internaţionale dedicată Industriei Aeronautice, Apărării, Securităţii Naţionale, Securităţii Cibernetice şi Securităţii Private (BSDA).   Monitorul Apărării şi Securităţii este o publicaţie on-line (monitorulapararii.ro), care reuneşte informaţii, monitorizări şi analize din domeniile apărării, ordinii publice şi securităţii naţionale şi internaţionale.   Monitorul Apărării şi Securităţii are secţiuni dedicate pentru bugete, echipamente militare, legislaţie, război informaţional, securitate cibernetică, organizaţii internaţionale, crize internaţionale, ordine publică.   Monitorul Apărării şi Securităţii beneficiază de de analize originale, în care se regăseşte expertiza unor reprezentanţi ai elitei militare între care generalul (r) Ştefan Dănilă, fost şef al Statului Major General al Armatei României, generalul (r) Sergiu Medar, fost şef al Comunităţii Naţionale de Informaţii, generalul (r) Ştefan Oprea, fost reprezentant militar al României la NATO şi Uniunea Europeană, generalul (r) Cristian Dincovici, fost şef al Direcţiei de Informaţii Militare.

Obiective

Monitorul Apărării şi Securităţii este  un produs complex, specializat, multimedia, cu destinaţie de informare, de formare a unei culturi de securitate şi de utilizare ca instrument de lucru.  Monitorul este un un mix de ştiri curente, monitorizări de presă, analize, punctul său forte fiind  analizele de “înaltă definiţie” pe evenimente la azi, provenite din zona elitei militare, a intelligence-ului şi a ordinii publice, dar şi buletine periodice specializate pe zone Monitorul Apărării şi Securităţii îşi propune să fie prin conferinţele sale un loc de întâlnire şi dezbatere al factorilor de influenţă, personalităţilor şi decidenţilor din domeniu şi să adune în jurul său un public informat în cunoştiinţă de cauză. 

Cui ne adresăm

Monitorul Apărării şi Securităţii se adresează instituţiilor publice şi private, factorilor de decizie politico-militari, mediului de afaceri şi al celui academic, publicului interesat de înţelegerea evoluţiilor geopolitice şi de securitate contemporrane.     

SUBIECTELE CONFERINȚEI
  • Prezentarea Monitorul Apărării şi Securităţii

  • Dezbatere live cu contributorii Monitorului Apararii şi Securităţii

  • Interviuri cu personalităţile prezente la BSDA

SPEAKERI

AGENDA

Agenda conferinţei 17-05-2018 Hotel JW MArriott
Cuvant de deschidere

Speakeri

Dorin OanceaDirector Editorial Mediafax

Prezentarea produsului Monitorul Apărării şi Securităţii

Speakeri

Ştefan DanilăGeneral (r), Dr. - coordonator proiect Monitorul Apărării şi Securităţii

Moderatori

Dorin OanceaDirector Editorial Mediafax

Dezbatere live cu contributorii Monitorului Apararii şi Securităţii

Speakeri

Ştefan DanilăGeneral (r), Dr. - coordonator proiect Monitorul Apărării şi Securităţii

Niculae IancuCoordonatorul conceptului

Sergiu MedarFost consilier pentru Securitate naţională al Preşedintelui României şi fost şef al Comunităţii Naţionale de Informaţii

Moderatori

Indira CrasneaRedactor-şef, Monitorul Apararii

Prezentarea produsului Monitorul Apărării

Speakeri

Roxana DanciulescuDirector de Vânzări, Mediafax

Interviuri cu personalităţile prezente

LOCAȚIE

Romaero, stand C343, Sala C, Bucuresti Bulevardul Ficusului 44, Bucuresti

SPONSORI ȘI PARTENERI

ROMAERO

website: romaero.com

Romaero SA este o companie din România cu capital majoritar de stat, care activează în industria aerospaţială. Acţiunile Romaero sunt listate la categoria de bază a pieţei Rasdaq, sub simbolul RORX. Acţionarul majoritar al companiei este Ministerul Economiei, cu 51,90% din capital, în timp ce SIF Muntenia (SIF4) are o participaţie de 25,85%, iar Fondul Proprietatea controlează 21% din acţiuni.

MEDIACENTER